Domácí prejt a kroupy se zelím a brambory recept
Domácí prejt a kroupy dáme zapéct do trouby vyhřáté na 150 stupňů Celsia. Doba zapékání se řídí podle toho, jak má kdo rád. Někdo preferuje méně…
Podobné recepty jako Domácí prejt a kroupy se zelím a brambory
Kapustový prejt recept
Když vařím něco s kroupama, uvařím jich víc a dám si jen tak s máslem a česnekem.Lahůdka. Kroupy by se měly jíst alespoň 1x týdně 1 polévková lžíce, je to nejlepší rejžák na čistění střev.Přidávám je i do bramborové polévky. Odpovědět . maris (autor receptu) 2. 5. 2017 11:12:16. sikulka7: děkuju při
Podobné recepty jako Kapustový prejt
Zapečený kupovaný prejt recept
Včera se mi v tom horku nechtělo nic moc vařit,ani zapalovat troubu prejt který vždy kupujeme v Inpostu(zásobují celou Moravu,Globus u nás není)byl na mrazu,ráno jsem vytáhla a na obědo-večeři na pánvičce "upekla" Jen nebyl se zelím,jako jindy,ale s okurčičkou a bez chleba Bodík jsem dala už posledn
Podobné recepty jako Zapečený kupovaný prejt
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem recept
600 g jelitového prejtu s kroupama (polotovar ve střevě na tlačenku) 2 lžíce vepřového sádla 3 lžíce nadrobno nakrájených vepřových škvarků 1 menší nadrobno nakrájená cibule 1/4 lžičky mletého muškátového oříšku 1 lžička sušené majoránky sůl mletý pepř na dochucení dále budeme potřebovat
Podobné recepty jako Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem