Králík na česneku s rozmarýnem recept
špek (na prošpikování) ... Pečeme cca 30 minut (u celého králíka 45 minut) a teprve potom posypeme 2-3 snítkami čerstvého rozmarýnu, pak pečeme dále stejnou dobu, podlijeme růžovým vínem i přes maso. Odkryjme poklop a přelijeme směs přes maso a pečeme odkryté cca 15 minut.
Podobné recepty jako Králík na česneku s rozmarýnem
Králík na houbách, zázvoru a víně recept
Suroviny 1 králík, popřípadě stačí stehna z králíka 3 stroužky česneku 1 cibule 2 dcl bílého vína sušený zázvor sůl houby špalíčky slaniny na prošpikování
Podobné recepty jako Králík na houbách, zázvoru a víně
Nakládaná svíčková na smetaně recept
polít máslem se to nemusí, až do omáčky, ale bez prošpikování špekem to má menší půvab, ale jinak je to výborné ...
Podobné recepty jako Nakládaná svíčková na smetaně
Bavorská svíčková
Ne za 10 minut upečené mílí Kamile a Zdeno píši,že asi tak 10 minut před do pečením masa přídáme červené víno což znamená když už je maso měkké a tento recept může použít i na zvěřinu tak i na králíka.
Podobné recepty jako Bavorská svíčková
Svíčková na smetaně
Svickova je svickova, ale ja ji nejcasteji delam z kralika, a to takhle: lakem z divokeho koreni - je popsany v drivejsim prispevku - preliji maso a to necham - neleknete se - 5-10dni stat v kameninove nadobe ve sklepe,kde je cca 9 stupnu.
Podobné recepty jako Svíčková na smetaně