Selská vepřová roláda recept
Z vepřového bůčku si připravíme plát, který naklepeme a osolíme. Mleté maso smícháme s namočenou žemlí, solí, pepřem, utřeným česnekem, kmínem, majoránkou, vejcem a zahustíme trochou strouhanky a mouky. Rozetřeme na bůčkový plát a nahoru dáme tenké plátky vepřových jater, pevně stočíme a ovážeme mot
Podobné recepty jako Selská vepřová roláda
Bůček v pikantní medové šťávě recept
Postup přípravy receptu. Do opláchnutého bůčku vetřeme sůl, pokmínujeme a vložíme do kastrolu, nebo pekáčku na olej a připravenou zeleninu, kůží dolů. Ve 200ml vývaru rozmícháme polévkovou lžíci medové omáčky, bůček podlijeme, přiklopíme poklicí a pečeme ve vyhřáté troubě 20 minut.
Podobné recepty jako Bůček v pikantní medové šťávě
Srnčí na zelenině
SportRevue.cz. Živě.cz. Sazka eLEAGUE. Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí. Vložit recept. Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce. Recepty.cz. Srnčí na zelenině. Napište svůj komentář k receptu.
Podobné recepty jako Srnčí na zelenině
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
1. Rohlíky do sekané nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem a necháme mléko vsáknout. Do mísy vložíme maso, rohlíkové kostičky i s mlékem a promícháme. Dále přidáme všechny ingredience, vejce, česnek, majoránku, kmín - toto je individuální podle chuti, ale určitě může být více, tím se sekaná nedá zk
Podobné recepty jako Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne