Karlovarský knedlík
Starší housky nakrájíme na kostičky a lehce opražíme v troubě. Smícháme je se žloutky, nasekanou petrželkou, moukou a mlékem, osolíme, přidáme špetku muškátového květu a bílého pepře a necháme asi 10 minut odležet.
Podobné recepty jako Karlovarský knedlík
Svíčková s karlovarským knedlíkem podle Radka Davida
Svíčková omáčka patří mezi naše národní poklady. Vyzkoušejte úpravu, tak jak ji podává šéfkuchař Radek David ve vyhlášené průhonické restauraci Babiččina zahrada.
Podobné recepty jako Svíčková s karlovarským knedlíkem podle Radka Davida
Bramborové knedlíky
Vařené, oloupané a vychladlé brambory nastrouháme a se žloutkem, vejcem, solí, krupicí a moukou zpracujeme vláčné těsto. Těsto na pomoučeném vále zformujeme na dva válečky o průměru 5 cm a zavaříme do vroucí osolené vody.
Podobné recepty jako Bramborové knedlíky
Hovězí guláš recept
Ja gulas zahustuju taky jen hladnou moukou/jiskou. Zahusteny chlebem nebo strouhankou jsem parkrat jedl nebo zkousel, ale nikdy mi moc nechutnal.. ta omacka je pak mnohem hrubsi (jako byste ji zahustili polohrubou moukou) a mne chutna gulas spis jemnejsi.
Podobné recepty jako Hovězí guláš
Maďarský guláš podle šéfkuchaře recept
Prosímvás co to je za šéfkuchaře, když za " pravý maďarský guláš vydává tuhle běžnou českou šlichtu a knedlíkem? Guláš je v Maďarsku v podstatě polívka, nezahuštěná.
Podobné recepty jako Maďarský guláš podle šéfkuchaře