Segedínský guláš
Maso na segedínský guláš opláchneme a nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na polovině oleje do růžova. Přidáme mletou papriku, promícháme a zalijeme trochou vody.
Podobné recepty jako Segedínský guláš
Rybí polévka
Dobře očištěnou hlavu, ocas, ploutve a ocas dáme do hrnce, přidáme na plátky nakrájenou zeleninu, rozpůlenou cibuli, česnek, sůl a koření.
Podobné recepty jako Rybí polévka
Svíčková na smetaně
Poslední dobou maso ani nenakládáme. Je to velmi zrychlený způsob. V papiňáku prošpikované maso na tuku obdělám, přidám koření v pytlíku a ocet a vařím. Pak přidám nakráj. zeleninu,cibuli a dovařím. Zásadně vždy pasíruji přes cedník. Omáčka má lepší barvu a chuť. Ostatní postup stejný jako Váš.
Podobné recepty jako Svíčková na smetaně