Segedínský guláš
mama | 7. 1. 2017 15:07. ja dusim zvlast maso na cibulce osmazene jen do ruzova a do duheho hrnce dam zeli dusit,tak asi na 3/4 hodiny.Maso dusim v papinaci,dam tam sul a koreni a vodu a dusim ho 30minut.Potom vezmu velky kastrol a dam tam dusene maso a precedene zeli bez te vody!!!, Dam tam mleko,s
Podobné recepty jako Segedínský guláš
Arménský medový dort
Věra Schneiderwindová | 17. 9. 2006 20:37. Recept je výborný , pekla už ho moje babička, ta co se narodila v roce 1902 a zdědila ho po své mamince podotýkám že žily v malé vesnici u Sázavy a v životě neviděly žádného Arména ,kromě krému z kondenzovaného mléka které neznaly je recept stejný.
Podobné recepty jako Arménský medový dort
Pravý medovník
Jana Kutačová | 26. 11. 2006 23:18. Mě se vždy opravdu líbí,že když se tady kritizuje recept,tak se málokomu chce pod tuto kritiku podepsat.Ono je to o tom,že nemusí všem chutnat vše a když se něco nepodaří,zase nemusí být chyba jednoznačně v receptu.Je to o ingrediencích,které nemusí být vždy úplně
Podobné recepty jako Pravý medovník
Svíčková na smetaně
Já dělám svíčkovou tímto způsobem : hovězí maso prošpikuji slaninou, osolím, přeleji rozpuštěným máslem smíchaným se 2 PL ocet balsamico, dám do kameninové misky, zasypu na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninou ( 2 díly celeru, 1 díl mrkve, 1 díl petržele - cca 450g kořenové zeleniny), přidám čern
Podobné recepty jako Svíčková na smetaně