Srnčí ragú
Zvěřina má svou specifickou vůni i chuť a před tepelnou přípravou je třeba, aby byla správně uzrálá. Pokud zvolíte kupova...
Kančí na červeném víně recept
Postup přípravy receptu. V pánvi na sporáku (kdo má nádobu z pomaláče vhodnou i k použití na sporáku, použije přímo jí, ale já jsem zatím nenašla odvahu) na rozpuštěném sádle zpěníme a osmažíme drobně nakrájenou cibuli a česnek, přidáme maso nakrájené na kousky cca 2x2 cm veliké a zprudka opečeme.
Podobné recepty jako Kančí na červeném víně
Kančí kýta s brusinkovou omáčkou recept
Postup přípravy receptu. Den předem očistíme a odblaníme kančí kýtu. Osolíme, obalíme v koření na zvěřinu. Zabalíme do potravinářské fólie a necháme do druhého dne v lednici.
Podobné recepty jako Kančí kýta s brusinkovou omáčkou
Guláš ze srnčího masa
Jinak doporučuji na místo koření-kuliček-přidávat koření-mleté- na divočinu nebo na srnčí, přihucení zvládne každý sám,ale ta zveřina z toho musí být cítit. Ano dámy, to je správný recept,který chláp rád vaří a chlap i rádi jí.Ale jak říká můj vnuk, holky mohou maso nahradit jogurtem. Tak dámy krásn
Podobné recepty jako Guláš ze srnčího masa