Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
V kastrole rozehřejeme sádlo a cibuli na něm restujeme dohněda, trvá to asi 15 minut. Zasypeme mletou paprikou, dobře promícháme a postupujeme rychle, aby nezhořkla. Zasypeme mletou paprikou, dobře promícháme a postupujeme rychle, aby nezhořkla.
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Pravý polský Bigos recept
Nemáš - li dostatek nádobí, vezmi větší hrnec a hoď do něj všechno co máš, povař, osol, opepři a okysel, můžeš podávat. Vydatné jídlo všechno v jednom, ale žádná pochoutka, smísením dohromqady a povařením dosáhneš jednotné chuti.
Podobné recepty jako Pravý polský Bigos
Míša řezy
Venys, to je nějaké divné...ze 6 vajec je zcela normálně vysoký korpus, rozhodně ne tak nízký, jak udáváte a krém z 1/2 kg tvarohu a jedné kostky másla je v pohodě na celý plech. Já je mívám taky přibližně takové jako na fotce. Třeba máte větší plech než ostatní :-)
Podobné recepty jako Míša řezy