Pečený králík
...recept. Jednoduchý a nedá se na něm nic zkazit. A králičí maso je libové a jemné, určitě si pochutnáte...
Kachna pomalu pečená
jarda | 5. 4. 2015 18:12. Dnes vyzkoušeno podle tohoto receptu. Kachna měla 2. 30kg., + nádivka, takže měla cca 3 kg., proto jsem ji nechal na těch 120 stupňů 5 hodin, po otevření pekáče byla naprosto bombově udělaná, maso šlo od kostí samo, slil jsem cca dva hrnky tuku a dodělal na kůrku nějakých 2
Podobné recepty jako Kachna pomalu pečená
Rychlá bábovka
Jaja | 28. 11. 2016 19:00. Málo pracná a přitom dokonalá! Bábovky jsem nikdy nejedla..když mi někdo nabídl,tak mi přišlo,že milovníci bábovek nemají vyvynuté chuťové buňky,protože jíst suché "nic" mi lákavé nepřijde.
Podobné recepty jako Rychlá bábovka