Jednoduchý kapr v alobalu recept
Porci dáme na alobal, poklademe nakrájeným medvědím česnekem, krájenými rajčaty a nakrájenými houbamy. Vše zakápneme červeným vínem, alobal řádně uzavřeme, a dáme páct do trouby na 1/2hodiny. Poté porce rozbalíme a dopečeme ještě 10 minut. Jako přílohu jsem zvolila špenátové brambory.
Podobné recepty jako Jednoduchý kapr v alobalu
Kapr v alobalu recept
tak teď jsme akorát dojedli a musím říct, že to bylo výborné. Jen jsem na konec nechala alobal otevřený, aby to trochu udělalo kůrčičku a bylo to mňamózní Pokud dodržíte gramáž, ten sýr tam není skoro cítit a je to jen na křupavou kůrku, takže přidávám bodíky.
Podobné recepty jako Kapr v alobalu
Pstruh plněný kuskusovo-špenátovou nádivkou
S Gurmetem můžete také vyhrát v soutěžích nebo získat odměnu za dopis či výhodné předplatné. Přihlásit se můžete rovněž na kurzy vaření, které časopis pořádá každý měsíc (více na www.igurmet.cz). Objednejte si roční předplatné časopisu Gurmet za speciální cenu 299 Kč! Více informací najdete ZDE.
Podobné recepty jako Pstruh plněný kuskusovo-špenátovou nádivkou