Dušené zelí
Dušené zelí, ať už bílé, nebo červené, je základní příloha k pečeným masům. Hlavně pečená kachna nebo husa se bez dušenéh...
Červené zelí s jablky
Skvělá verze přílohy z červeného zelí. Vhodné jako příloha k vánočním pokrmům, například ke kachně. Zelí umyjeme, cibu...
Kvašená zelenina pro zdraví a lepší imunitu
S blížícím se létem se kromě vidiny prázdnin a zasloužené dovolené jistě těšíme i na každoroční bohatou úrodu ovoce a zel...
Staročeská husa s červeným zelím
Staročeská husa s červeným zelím s mandlemi a jablky je jedním z výborných vyzkoušených receptů na husu. Můžeme ji podáva...
Dušené zelí
Bez dušeného zelí si neumíme některá jídla ani přestavit. Uděláme si velmi dobré dušené zelí....
Polévka z kapusty
Polévka z kapusty je sytá a jemná. Voní česnekem a můžeme jí nahradit letní večeři....
Králík pečený na zelí
Králík pečený na zelí můžeme podávat třeba s bramborovými knedlíky. Ale i houskový knedlík by se jako příloha k takto při...
Zelné závitky
Zelné závitky podáváme nejčastěji s vařenými brambory. Tohle jídlo můžete nabídnout i diabetikům....
Zelný salát s jablky
Zelný salát s jablky je plný vitamínů. Což potřebujeme hlavně v zimě, ale prospěje nám to samozřejmě kdykoliv....
Salát z čerstvého zelí
Salát z čerstvého zelí je výtečná příloha ke všem pečeným masům. Kromě toho je plný vitamínů a antioxidantů....
Rotkohlsuppe z červeného zelí
Velmi zdravá sezónní polévka nabitá vitamíny. Hit letošního podzimu ze kterého budete velmi nadšení a zároveň nezatíží va...
Salátová polévka
Tento netradiční recept na salátovou polévku pochází ze Slovenska, kde je velmi populární mezi širokou veřejností. Saláto...
Dušené bílé zelí se slaninou
Dušené bílé zelí se slaninou je výtečná příloha k vepřovému masu, ke kachně, k huse, ke kuřeti, nebo k pečenému králíkov...
Zelná polévka
Hlavní surovinou této polévky je bílé zelí, které je nejen velmi výživné, ale obsahuje také spoustu vitamínů a minerálů. ...
Pečené zelí s česnekovým máslem
Pečené zelí s česnekovým máslem je výborná příloha k pečeným nebo grilovaným masům. Zelí zase trochu jinak....
Zelné závitky s mletým masem
Plněné listy jsou populární nejen v české kuchyni, ale také v řecké či turecké. Jako náplň do závitků se hodí vepřové i h...
Karbanátky se zelím
Karbanátky se zelím se trošku podobají klasickému bramboráku. Je to také výborná příloha ke grilovaným masům....
Zapečené zelné závitky
Zapečené zelné závitky s čerstvě uvařenými bramborami budou všem chutnat. Jednoduché klasické jídlo, které uvaří i kuchař...
Hlávkové bílé zelí dušené s jablky
Hlávkové bílé zelí dušené s jablky k vepřovému masu nebo k pečenému kuřeti. Je to zdravá a chutná příloha....
Salát z červeného zelí
Salát z červeného zelí je chutná a zdravá příloha ke grilovaným masům. V grilovací sezóně na něj nezapomeňte. ...
Krkovička pečená se zelím
Krkovička pečená se zelím, doplněná bramborovým nebo houskovým knedlíkem, je jednoduchý recept na sváteční oběd. ...
Nakládaný zelný salát
Nakládaný zelný salát nám vydrží v ledničce i týden. Je to pikantní příloha třeba k masu, ale hlavně vitamínová bomba, kt...
Salát Caesar s cizrnou
Salát Caesar s cizrnou je výborný a zdravý salát nejen pro vegetariány. Je chuťově velmi výrazný a plný zdraví prospěšnýc...
Pomalu vařený irský guláš
Pomalu vařený irský guláš na pivě je pochoutka pro opravdové labužníky. Ten čas tomu prostě musíme věnovat, stojí to za t...
Pikantní zelí
Pikantní zelí se šunkou je ideální příloha k pečenému masu. Jídlo můžeme doplnit houskovými knedlíky a pochutnáme si zna...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Hlavka recepty