Ragú z hovězích žeber
...z hovězích žeber je opravdu pochoutka. Trochu déle trvá celé ... hrnce. Pokrm necháme vychladnout a pak z povrchu ragú odstraníme přebytečný tuk. Hotové ragú necháme...
Těstoviny s vepřovým ragú
...s vepřovým ragú mají svůj původ a základ ve vepřové pleci, která ... na něm něco lehkého, což je vlastnost výborného ragú. Parmezán, citron a pikantní rukola je přesně to, ... celou zimu. Jestli vám těstoviny s vepřovým ragú budou chutnat tak jako nám, udělejte jich o...
Charakteristika všech druhů steaků, abyste příště netápali
...si můžete na krávě dopřát. Nachází se totiž v žeberní pohyblivé části zvířete, a tak se vyznačuje ... ze svalu bránice, která se vyskytuje v blízkosti hovězích jater, což dává masu docela pikantní chuť. ... Flat Iron steak se často dává do různých gulášů a ragú, ale když jej uděláte na grilu, teprve potom...
Perfektní lasagne? Vyzkoušejte tajnou přísadu Jamieho Olivera!
...Vrstvené plátky těstovin prokládané masovým ragú a bešamelem, tak zní základ pro klasický recept, ... Do zapékací nádoby vrstvíme nejprve masové ragú, pak bešamelovou omáčku a plátky lasagní....
Telecí ragú
Telecí ragú podáváme rýží nebo s knedlíky. Pokud nestíháme uvařit přílohu, postačí i čerstvé pečivo....
Houbové ragú
Houbové ragú s čerstvým pečivem nebo s dušenou rýží rozhodně stojí za zkoušku. Pokud nemáte čerstvé lesní houby, klidně p...
Ragú z červené řepy
Vegetariánské ragú, které vás příjemně zahřeje a zasytí. Vaříme ze sezónních surovin a naše tělo nám za to poděkuje poděk...
Top 5 vegetariánské recepty na měsíc duben…
...na talíři vám přinese zdraví a dlouhověkost. 1. Ragú z červené řepy Tento vegetariánský recept si...
Jak na vývar?
...masa. Lze připravit i vývar pouze z kostí ( 500g hovězích kostí vyvaříme v 1,5l vody). Pro dosáhnutí...
Hovězí ragú na víně
Hovězí ragú na víně podávejte třeba s houskovými knedlíky. Také se k němu velmi dobře hodí noky. ...
Polévka ragú
...jako ragú je originální recept, který má svůj původ v Asii, ... ale polévku ragú vařily i naše babičky...
Ragú z cizrny a brambor
Tohle ragú obsahuje samé zdravé ingredience a ještě navíc skořici a kurkumu, které dodají pokrmu orientální nádech. ...
Jde to i bez diet!
...systém čistý a bezchybně fungující. Milovníci hovězích steaků je budou muset oželet. Při hubnutí je...
Jídlo jako lék: proč vařit na podzim a v zimě vývar?
...polévek. Základní recept Potřebujete: 2 kg hovězích kostí s trochou masa a tuku 1 větší mrkev 1...
Srnčí ragú
...nechat maso zrát v chladu, ideálně i s kůží. Ragú ze srnčího masa chutná skvěle s bramborovou kaší,...
Hovězí ragú
Hovězí ragú vařené s dobrým červeným vínem, podávané s čerstvým pečivem je opravdu pochoutka pro labužníky. ...
Cuketové ragú
Směs dušených cuket, paprik a rajčat je velmi svěží. Podávat se dá jako příloha k masu nebo ho lze servírovat jako hlavní...
Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce…
Sestavili jsme pro vás seznam top 3 brilantního sedmichodového vánočního menu. Pokud se nebojíte změny a chcete letošní V...
5 tipů jak zpracovat velikonoční vajíčka
...pomazánkou a můžeme servírovat. Vaječné ragú Jeden fofr recept na dobrou večeři. Stačí k tomu...
Pečená žebra z divočáka podle Pohlreicha recept
...k pivu. Které triky pro přípravu těch nejlepších žeber prozrazuje Zdeněk Pohlreich? Vepřová žebra ... a připočítáme-li další hodinu na upečení žeber, celková náročnost tohoto receptu činí 2 hodiny...
Pečená srnčí žebra
Zvěřina má svou specifickou chuť i vůni a srnčí maso je velmi chutné a jemné. Nejlepší je v období od srpna do září, kdy ...
Kroupová polévka s uzeným masem
Kroupová polévka s uzeným masem může být novinkou na vašem talíři. Vyzkoušejte ji. Uzená žebra bývají dost slaná, proto p...
Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století
...pokrmy Karla IV. patřily hustá masová polévka, ragú z dušeného masa, masové krokety, srnci, zajíci,...
Polévka z kostí
...polévku budete potřebovat několik hovězích, nikoliv vepřových, o něž si řekněte řezníkovi,...
Cuketové lasagne
Chuť cuketových lasagní v tomto receptu dosahuje stejných výšin jako u masové varianty. Křupavá krusta a vláčný vnitřek,...
Domácí barbecue omáčka na žebírka
Jednoduchá marináda připomíná chuť oblíbených amerických bbq omáček. Je však vylepšená kouskem hořké čokolády....
Vepřová žebra podle Pohlreicha
Křupavá žebírka jsou skvělý pokrm pro zimní období. A recept ovoněný badyánem, skořicí a zázvorem, inspirovaný předpisem ...
Hovězí líčka na víně
Hovězí líčka na víně jsou pochoutkou, která se zase vrací do naší kuchyně. Trochu delší vaření, ale výsledek za to rozhod...
Hovězí líčka
Hovězí líčka na víně, to je hlavně jemné maso lahodných chutí. Podáváme je nejlépe s hedvábnou bramborovou kaší....
Hovězí líčka na červeném víně
Jemné a rozpadající se masíčko s omáčkou z kořenové zeleniny a červeným vínem, podávané s hladkou bramborovou kaší. Tradi...
Hovězí líčka podle Pohlreicha
Hovězí líčka podle Pohlreicha jsou jídlo pro labužníky. Jemné, dlouho pečené maso chutná skvěle. Přílohou bývá bramborová...
Maďarská slepičí polévka
Tento recept přehledně popisuje jak na slepičí polévku tentokrát v maďarském balení. Slepičí polévka je červenější a ostř...
Pečené paprikové kuře
...kuře je pikantní maso pečené v zeleninovém ragú. Použít můžete i kuřecí prsa...
Rajčatová omáčka sugo
...téměř neobejde. Používá se při přípravě masových ragú, těstovin i jako omáčka na pizzu. K její výrobě...
Rajský protlak domácí
...se hodí k dohušťování omáček, polévek i masových ragú. V české kuchyni není rajský protlak nic nového,...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Ragú z hovězích žeber recepty