Kachna dušená s kořením
Kachna dušená s kořením chutná jako zvěřina i když je domácí. Podáváme ji třeba s vařenými brambory....
Pečená srnčí žebra
Zvěřina má svou specifickou chuť i vůni a srnčí maso je velmi chutné a jemné. Nejlepší je v období od srpna do září, kdy ...
Zvěřina v naší kuchyni? Byla by velká škoda ji vynechávat.
Už od středověku se zvěřina pravidelně objevovala na stolech české šlechty, a to mnohem častěji než je tomu u nás dnes. ...
Jak na zvěřinu?
Není maso jako maso Připravit kuřecí a vepřové maso není složité, hovězí a skopové už je pro některé tak trochu výzva. Al...
Srnčí ragú
Zvěřina má svou specifickou vůni i chuť a před tepelnou přípravou je třeba, aby byla správně uzrálá. Pokud zvolíte kupova...
Zvěřinová omáčka
Tato hustá a silná omáčka se hodí například ke kančímu guláši nebo k srnčím steakům. Ke zvěřině se často podávají i omáčk...
Dieta podle krevních skupin
V roce 1996 přišel Dr. Peter J. D'Adamo s teorií, že je dobré stravovat se podle své krevní skupiny. Od té doby tuto diet...
Marinády, grilovací omáčky a přelivy
Základním pilířem grilování jsou samozřejmě marinády. Marinování je nakládání masa do nálevu před grilováním, a to nejmén...
Jak na voňavé grilování
Také se vám už jen při představě grilování vybavují lákavé chutě krásně propečeného masa? Nezaměnitelná chuť pikantní zel...
12 tradičních vánočních večeří z celého světa
Češi si štědrovečerní večeři zpravidla nedokážou představit bez kapra s bramborovým salátem či smaženého řízku. V jiných ...
Jsou Češi dnes ještě schopní vyrábět uzeniny sami doma?
V minulosti měla spousta lidí na zahradě vlastní udírnu pro výrobu domácích uzenin, ovšem takové doby jsou, bohužel, dávn...
Žijte v rovnováze a jezte podle zásad makrobiotiky…
Makrobiotika není jen o jídle, ale jedná se o životní styl, který pochází z Tibetu a Číny. Pokud chcete zlepšit své zdrav...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Zverina recepty