Dresinky

Trocha zeleniny a dresink a hned je na světě rychlá a zdravá večeře. Přidáte-li navíc maso, rázem máte lehký oběd třeba v létě, kdy na vydatná jídla často nebývá chuť. Zdánlivě obyčejné jídlo promění zálivka v dokonalý gurmánský zážitek. Zapomeňte na polotovary z obchodů a popusťte uzdu vlastní gastronomické tvořivosti.

Bramborový dresink

Bramborový dresink

Bramborový dresink používáme většinou do zeleninových salátů. Hodí se také k různým druhům masových jídel. Uvaříme br...

Avokádová  majonéza

Avokádová majonéza

Avokádová majonéza se výborně hodí ke gilovaným masům. Pokud ale grilujeme jakoukoliv zeleninu, můžeme ji vždy doplnit t...

Pesto

Pesto

Pesto může být bazalkové, nebo použijeme některou z ostatních bylinek. Hodí se hlavně na jakékoliv těstoviny. Nejprve...

Balkánská salátová  zálivka

Balkánská salátová zálivka

Balkánská salátová zálivka se použije při přípravě šopského salátu. Lze ji také podávat s jinými saláty z čerstvé zelen...

Bylinkový dresink

Bylinkový dresink

Bylinkový dresink na saláty a přílohy jídel. Všechny bylinky opláchneme a zbavíme nečistot. Očištěné bylinky nakrájím...

Dresink se sojovou omáčkou a česnekem

Dresink se sojovou omáčkou a česnekem

Dresink se sojovou omáčkou a česnekem nejčastěji použijeme na přelití masových jídel. Před podáním ho vychladíme v ledni...

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů