Výborný džem z jahod a rebarbory
Výborný džem z jahod a rebarbory můžete použít jako náplň do dortů, koláčů a jiných moučníků. Nebo jej přidat do bílého s...
Rybízový džem
Domácí rybízový džem namazaný na čerstvé pečivo je lahodná snídaně nejen pro děti. Džem můžeme také přidávat do smetanový...
Domácí broskvový džem
Domácí broskvový džem si s želírovacím cukrem připravíte velmi snadno. Tahle sladká voňavá pochoutka se ve vaší spíži roz...
Dýňový džem
Dýňový džem vám vydrží ve spíži klidně celý rok. A použití se pro něj opravdu najde....
Bezinková povidla
Švestková povidla jsou klasika, ale co vyzkoušet ta z bezinek? Tmavé plody černého bezu dozrávají na konci srpna a jsou d...
Angreštový džem
Žluto - zelené plody angreštu dozrávají na začátku léta a výjimečné jsou nejen obsahem vitamínů, ale také pektinu. Díky t...
Cibulová marmeláda
Marmeláda z cibule? Nenechte se zmást! Cibule povařená s vínem a balzamikovým octem skvěle chutná například jako příloha ...
Hrušková povidla na frgály
Pečená povidla jsou na koláče nejlepší, tvrdí Dana Vašková z Písecka, která se o recept své babičky podělila v rozhlasové...
Rakytníkový džem
Připravte si doma lahodný rakytníkový džem, který je bohatý na vitamín C. Džem skvěle doplní palačinky či čerstvý chléb s...
Lahodný jahodový džem
Lahodný jahodový džem se v naší spíži určitě dlouho neohřeje. Namazaný na čerstvé pečivo, na lívance, palačinky, do jogu...
Malinový džem
Malinový džem je sladká pomazánka vonící létem a prázdninami. Její příprava doma nedá moc práce a výsledek je vynikající....
Rakytníkový džem
Rakytníkový džem nám dodá spoustu vitamínů a prospěšných látek. V sychravých studených zimních dnech to rozhodně budeme p...
Rybízový džem
Rybíz je velmi zdravý a chutný. V kuchyni má mnoho využití. Můžeme si udělat rybízovou šťávu, džem nebo upéct rybízový ko...
Švestková nutella
Po sladké pomazánce z lískových oříšků se mohou utlouct děti i dospělí. Doma můžeme nutellu připravit i v různých variací...