Hovězí guláš
Hovězí guláš je klasika, která se hodí zejména pokud je třeba nasytit větší množství strávníků. V kastrole rozehřejt...
Tatarák
Tatarák neboli Tatarský biftek připravíme samozřejmě z kvalitního hovězího masa. Opečeme si topinky a důkladně je potřeme...
Znojemská omáčka
Znojemská omáčka s kyselými okurkami a hovězím masem je nejchutnější s houskovými knedlíky. Ale je možné ji podávat třeba...
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka je oblíbené klasické české jídlo. Nejlépe chutná s houskovými knedlíky, na talíř můžeme přidat i rozkrojen...
Hovězí na česneku
Hovězí na česneku z výborného předního hovězího masa je jídlo, které nemůžete pokazit. Díky přednostem tohoto masa je šťa...
Španělský ptáček
Španělský ptáček je velmi známá kuchařská klasika. Plněné masové plátky v omáčce podáváme většinou s rýží, ale hodí se k ...
Hovězí vývar
Do velkého hrnce vložíme dobře omyté hovězí maso nakrájené na větší kusy. Zalijeme ho asi dvěma litry studené vody a přiv...
Hovězí líčka na víně
Hovězí líčka na víně jsou pochoutkou, která se zase vrací do naší kuchyně. Trochu delší vaření, ale výsledek za to rozhod...
Chilli con carne
Chilli con carne je oficiálním pokrmem z Texasu. Název se správněji píše chili con carne, pochází ze španělštiny a znamen...
Hovězí Stroganoff
Jestliže nechcete použít svíčkovou nebo panenku, můžete zkusit mleté hovězí maso. Podle wikipedie, se stroganoff poprv...
Nedělní roštěná
Nedělní roštěná rozhodně uspokojí vaše chuťové pohárky vrchovatě. Tenhle lahodný šťavnatý pokrm všechny jistě nadchne. ...
Hovězí Stroganoff se širokými nudlemi
Hovězí Stroganoff se širokými nudlemi je v podstatě jednoduché jídlo. Stačí mít pohromadě všechny ingredience a čas na v...
Dušené hovězí s hříbky
Dušené hovězí s hříbky výborně chutná s kukuřičnou polentou. Podle tohoto receptu si můžete uvařit oboje. Trochu náročně...
Roštěná s mrkví, šalotkou, mátou a citrónem
Roštěná s mrkví, šalotkou, mátou a citrónem je pikantní a vydatné jídlo. Můžeme ji podávat s vařenými mladými brambory, ...
Hovězí po burgundsku
Hovězí po burgundsku je klasika, kterou by měl umět každý kuchař. Kupte si dvě láhve vína, jednu na vaření, druhou k jídl...
Hovězí hrudí na pivě
Hovězí hrudí na pivě je velmi chutná varianta přípravy hovězího masa. Hrudí je libové a šťavnaté maso a jeho příprava je ...
Steaky s třešňovou omáčkou
Steaky s třešňovou omáčkou nás osloví tou výtečnou kombinací chutí vína, sladkých třešní a propečeného masa. Steaky může...
Korejské hovězí špízy
Korejské hovězí špízy jsou svou chutí trochu exotické. Rozhodně stojí za to, obstarat si ingredience a vyzkoušet je. G...
Špíz na grilu
Špíz na grilu z kvalitního steaku a zeleniny je možné podávat s pečivem, nebo třeba s pečenými brambory. V létě můžeme př...
Čínské knedlíčky plněné krevetovou náplní
Čínské knedlíčky plněné krevetovou náplní jsou dnes velmi oblíbeným jídlem zejména v Japonsku. Těsto gyoza kawa seženete ...
Grilovaná hovězí pečínka
Grilovaná hovězí pečínka s červenou paprikou a cibulí je nejlepší třeba s brambory opečenými v troubě nebo s bramborovou ...
Pomalu dušené hovězí
Pomalu dušené hovězí je pokrm vynikající chuti. Doba vaření je sice delší, ale právě dlouhé vaření dodá jídlu tu báječnou...
Grilovaný steak (Carne Asada)
Grilovaný steak (Carne Asada) pochází z mexické kuchyně. Základem všeho je zde marináda. Je to tak skvělé maso, že ho bud...
Steak s pečenými brambory
Steak s pečenými brambory je známé a oblíbené jídlo. S kvalitním hovězím masem tento recept nelze pokazit. Maso potřem...
Thajské hovězí kari
Thajské hovězí kari je exotický pokrm, který stojí za to ochutnat. Toto pomalu dušené hovězí, doplněné patřičným kořením ...
Hovězí pečeně se zelenými bylinkami
Hovězí pečeně se zelenými bylinkami pomalu pečená v troubě je voňavá a křehká. Můžeme ji podávat s vařenými brambory nebo...
Steak s pikantním máslem
Steak s pikantním máslem je rychle připravené a velmi chutné maso. Přílohou mohou být dušené fazolky se slaninou, opečené...
Roláda z hovězího masa s mozzarellou
Roláda z hovězího masa s mozzarellou je výborná s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory. K obědu nebo k večeři je to...
Pomalu dušené hovězí na víně
Pomalu dušené hovězí na víně podáváme třeba jen s chlebem, nebo i samotné, či s kouskem dušené zeleniny. Je to lahodné je...
Klasický grilovaný steak
Klasický grilovaný steak je šťavnatý kousek masa, který podáváme se zeleninovými přílohami nebo saláty. Rychlá úprava kva...
Hovězí špíz
Hovězí špíz z kvalitního masa je rozhodně pochoutka. Přílohu si zvolíme podle své chuti, buď salát z čerstvé zeleniny, ne...
Ragú z hovězích žeber
Ragú z hovězích žeber je opravdu pochoutka. Trochu déle trvá celé vaření, ale rozhodně to stojí za to. Sušené houby na...
Masové kuličky s rýží a jogurtovou omáčkou
Masové kuličky s rýží a jogurtovou omáčkou mohou být vítanou večeří pro celou rodinu.Použijeme hovězí maso, protože je mé...
Hovězí hamburger
Hovězí hamburger připravený doma z kvalitního hovězího masa a se spoustou čerstvé zeleniny je dobré a zdravé jídlo. Je je...
Steak s pečenými sladkými bramborami
Steak s pečenými sladkými bramborami doplněný modrým plísňovým sýrem je skvělé a zdravé jídlo. Společně se zelenými salát...
Grilovaný marinovaný steak
Grilovaný marinovaný steak je jednoduché ale skvělé jídlo. A chuť dobře naloženého a grilovaného hovězího masa je pro mn...
Hovězí Wellington
Hovězí Wellington je pečené v listovém těstě a je to to pravé jídlo nejen pro slavnostní příležitosti. S pečenými brambor...
Francouzské dušené hovězí s houbami a pomerančem
Francouzské dušené hovězí s houbami a pomerančem je jídlo s neobvyklou chutí, vytvořenou marinováním masa a přidáním pom...
Svíčková omáčka s hovězím masem
Taky si čas od času dopřejete českou klasiku Svíčkovou omáčku? Já tedy rozhodně ano....
Roštěnky z hovězího masa
Roštěnky z hovězího masa jsou oblíbeným jídlem a na našem stole je vídáme poměrně často. Příprava je jednoduchá a s kva...
Italské dušené hovězí
Italské dušené hovězí jen velmi vzdáleně připomíná český guláš. Liší se hlavně přidáním červeného vína, rajčat a dlouhým ...
Tuniský hovězí guláš
Tuniský hovězí guláš s cizrnou je jeden z dalších receptů na dušené hovězí maso. Jeho příprava je snadná, všechny přísady...
Indický hovězí guláš
Bohatá chuť a podmanivá vůně indických jídel je pro nás vždycky lákavá. Indický hovězí guláš je jedním z nich. Nejprv...
Řecké dušené hovězí
Řecké dušené hovězí si vyžádá trochu více vašeho času, ale je to jedno z nejchutnějších dušených jídel vůbec. Spojení chu...
Karibský hovězí guláš
Karibský hovězí guláš je guláš se sladko-pikantní chutí. Vaříme ho pomalu a dlouho, chutě se tak lépe spojí a jídlo je pa...
Irské dušené hovězí
Irské dušené hovězí je lahodný guláš z hovězího masa, který přidáním černého piva a červeného vína získá neopakovatelnou ...
Kentucké dušené hovězí
Kentucké dušené hovězí má podmanivou chuť a osloví každého, kdo má rád hovězí guláše. Je to lákavé jídlo a rozhodně sto...
Thajský hovězí guláš
Thajský hovězí guláš je populární pokrm s podmanivou chutí a vůní exotiky. Podáváme ho většinou s dušenou rýží, pokud mož...
Silná hovězí polévka
Silná hovězí polévka je sváteční posilující polévka, která pomalým dlouhým vařením se vším kořením, vám provoní celou kuc...
Výborná gulášová polévka
Gulášová polévka patří ke klenotům kuchyně. Její chuť je nezaměnitelná....