Oblíbené podkategorie receptů z kategorie Předkrmy
Mražené krevety
Mražené krevety jsou většinou připravené přímo k vaření. Stačí je rozmrazit. Koření můžete použít i jiné. Podle chuti....
Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín je pikantní pochoutka, rychlé pohoštění a můžete si ho připravit i nějaký čas předem. Tedy spíš musíte...
Grilovaný hermelín na pánvi
Grilovaný hermelín na pánvi je labužnická pochoutka. Pikantní a lahodná. Přílohou může být čerstvé pečivo nebo vařené či...
Krevety na víně
Krevety na víně jsou jemné a lahodné. Můžete je připravit jako pohoštění pro posezení s přáteli, nebo jako předkrm k slav...
Horké sýrové tousty
Horké sýrové tousty jsou snadno a rychle připraveným pohoštěním pro nečekanou návštěvu. Nebo to může být i lehká večeře, ...
Plněná vejce
Plněná vejce mohou být vynikajícím předkrmem. A protože při jejich přípravě používáme jen ingredience přirozeně bezlepkov...
Plněná vejce
Vařená vejce s tuňákem jsou vhodná pro příležitostné pohoštění i na běžnou svačinu. ...
Pečené artyčoky v troubě
Sezona artyčoků je tu a nastal čas objevit kouzlo artyčoku. Tento perfektní předkrm z Jižní Itálie, je velmi rychlý na př...
Křupavá zelenina v tempuře
Připravte si sezónní zeleninu v tempuře. Křupavé těstíčko si doslova zamilujete stejně jako Japonci, kteří ho povýšili na...
Plněné bedly
Plněné bedly zapečené v troubě jsou gurmánskou pochoutkou. Kromě bedel můžete použít i jiné větší houby....
Rajčatový galette
Rajčatový galette Oslavte léto tímto lahodným jídlem plným italských chutí. ...
Plněný grilovaný hermelín s pivní omáčkou
Vylepšete si letní grilování nevšedním hermelínem plněným houbami a ořechy. Přidejte pečené brambory na které se skvěle h...
Omeleta se žampiony
Omeleta se žampiony je jednoduché, lehké jídlo. Potřebujete-li připravit malé občerstvení pro nečekanou návštěvu, je to...
Naložená pochoutka k pivu
Dopřejme si naložený hermelín, pěkně proložený kořením a dalšími dobrotami!...
Plněná vejce
Plněná vejce jsou jednoduchý předkrm před hlavním jídlem. Když je doplníte zeleninovým salátem a čerstvým pečivem, mohou ...
Paštika z lískových ořechů
Využijte zbytky lískových oříšků po vánocích a vyrobte si doma lahodnou paštiku. Překvapí vás výborná chuť této vegetariá...
Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín je výtečná a pikantní pochoutka, třeba k pivu. Podáváme k němu čerstvý chléb....
Domácí bezová marmeláda
Otrhejte zralé bobule černého bezu a uvařte si lahodný domácí džem se spoustou vitamínů. Marmeládu můžete vylepšit ještě ...
Rychlý cibulový koláč
Rychlý cibulový koláč z listového těsta se hodí jako netradiční slané pohoštění k pivu nebo vínu. Je lehce pikantní a můž...
Ořechová paštika
Zajímavý tip na zpracování ořechů, které se nacházejí snad na každé vánoční tabuli. Pokud jste také nakoupili lískové oře...
Buřty s cibulí
Buřty s cibulí jsou pikantní pochoutkou nejen pro pány, třeba k pivu. A domácí budou určitě nejlepší....
Slaná bábovka
Slaná bábovka je nejlepší dobře vychlazená. V tom případě ji po upečení uložte na nějakou dobu do ledničky. V tomto rece...
Plněná vejce
Plněná vejce vypadají pěkně chutnají ještě lépe. Jako předkrm, nebo s pečivem lehká večeře. Také přidáte-li salát z čers...
Francouzský zapečený chřest s parmezánem
Francouzský zapečený chřest s parmezánem je rychle připravená lahůdka. Připravujte ji z čerstvého zeleného chřestu....
Zapečené kapie plněné mozzarellou
Zapečené kapie plněné mozzarellou připravíme snadno a rychle v troubě. Je to vynikající předkrm, nebo s pečivem lahodná s...
Utopenci podle Pohlreicha
Utopenci podle Pohlreicha jsou pikantní a pochutnáte si na nich znamenitě. Možná jedna dávka nebude stačit....
Vejce v jemné omáčce
Vejce v jemné omáčce podáváme za studena. Je to příjemná letní večeře, zvlášť když přidáme čerstvý salát ze sezónní zelen...
Sýrové koule
Sýrové koule mohou být předkrmem, nebo je doplňte čerstvým zeleninovým salátem či vařenými brambory a tatarskou omáčkou a...
Smažené šunkové rolky
Smažené šunkové rolky podáváme jako výbornou chuťovku k vínu či pivu, nebo jako předkrm. Budou hodně chutnat i dětem, tře...
Zapečená vejce
Zapečená vejce podáváme nejlépe s čerstvými zeleninovými saláty. Může to být rychlá a zdravá večeře nebo lehký oběd....
Vejce s křenovou omáčkou
Vejce s křenovou omáčkou s čerstvým pečivem připravte třeba rodině k večeři. Také to může být skvělý předkrm ke slavnostn...
Zapečené houby s vejci
Zapečené houby s vejci podávejte jako předkrm. Nebo je nabídněte svým hostům při posezení u vína. Vždy sklidíte jen chvál...
Šumavská topinka
Šumavská topinka čerstvě připravená je výborným pikantním pohoštěním pro nečekanou návštěvu. Nebo ji můžeme podávat jako ...
Zeleninový aspik s vejci
Zeleninový aspik s vejci je pikantní pohoštění k pivu nebo k vínu. Hodí se i jako předkrm u slavnostního oběda. Zeleninov...
Slaný koláč s pórkem
Slaný koláč s pórkem je hotový během hodiny. Recept je jednoduchý a výsledek vám bude rozhodně chutnat....
Vejce Benedikt
Vejce Benedikt je hvězdou brunch stolu nebo si ho připravte jako snídaně. Skládá se z toustového chleba, který je pokryt ...
Zapečená rajčata
Zapečená rajčata mohou být výborným předkrmem na větší hostině. Nebo lehkou večeří, přidejte k nim třeba pár nasucho opeč...
Zapečené kulaté cukety s rajčaty
Vyzkoušejte kulaté cuketky, dají se jednoduše vydlabat a naplnit různými přísadami. Náš recept je čistě zeleninový a využ...
Studená krůtí roláda
Studená krůtí roláda bude buď dokonalým předkrmem nebo lehkou studenou večeří. Můžete ji doplnit třeba zeleninovým saláte...
Vejce s tuňákem
Vejce s tuňákem můžeme servírovat jako předkrm při slavnostních příležitostech. nebo je můžeme servírovat jako rychlé poh...
Špenátové taštičky
Pokud máte doma vždy po ruce listové těsto, jsou špenátové taštičky velmi rychlým a jednoduchým způsobem jak vykouzlit ně...
Zapečená rajčata
Zapečená rajčata s rýží jsou báječné jídlo nejen pro vegetariány. Pikantní a voňavé bylinkami....
Smažené lilkové jednohubky s rajčátky
Omyjeme si zeleninu a rozkrájíme ji na kroužky. Kroužky baklažánu rozložíme na papírovou utěrku, osolíme a na pár minut ...