Pečený losos s hráškem, bramborami a slaninou
Pečený losos s hráškem, bramborami a slaninou je zdravý letní oběd nebo večeře. Připravíme ho v jedné zapékací míse pro c...
Rybí polévka
Rybí polévka je součástí tradiční vánoční večeře téměř v každé české domácnosti. Má různé varianty, ale základní ingredie...
Česnekový kuřecí řízek
Česnekový kuřecí řízek je trochu jiný než je všem známá klasika. Je totiž výtečný. Plátky kuřecího masa potřeme utře...
Losos pečený v alobalu
Losos pečený v alobalu je snadná a rychlá příprava této výborné ryby. Můžeme použít malé rybí filety, nebo podkovy z rybí...
Losos se zázvorem a medem
Losos se zázvorem a medem je trochu neobvyklý, ale skvělý recept na přípravu této zdravé ryby. Kombinace zelené cibule, č...
Pečený losos s citrónovým máslem
Pečený losos s citrónovým máslem je lahůdka nejen pro milovníky ryb. Lehké voňavé a zdravé jídlo, které můžeme podávat se...
Grilovaný losos
Grilovaný losos, marinovaný v marinádě ze sojové pasty miso, je delikatesa. A zároveň snadná a velmi rychle hotová. Sm...
Klasický vepřový řízek
Klasický vepřový řízek, kdo by ho neměl rád. S bramborovým salátem, s bramborovou kaší, s vařenými bramborami a nebo jen...
Pečený s losos se zázvorem
Pečený s losos se zázvorem je výtečné zdravé jídlo. Jako přílohu můžeme zvolit třeba čerstvý zeleninový salát, nebo vařen...
Losos s bylinkovou omáčkou
Losos s bylinkovou omáčkou je zdravé, lehké a voňavé jídlo, které rychle připravíme. Můžeme ho podávat s vařenýmmi brambo...
Vánoční rybí polévka
Štědrovečerní menu se neobejde bez rybí polévky. Spolu s bramborovým salátem a smaženým kaprem na vánoční stůl prostě pat...
Rybí polévka bujabéza
Vyzkoušejte tuto tradiční francouzskou rybí polévku s vůní pomeranče. Tato tradiční vánoční polévka bude dominovat vaší š...
Fiskesuppe - krémová rybí polévka
Fiskesuppe je výtečná rybí polévka, která vás příjemně zahřeje v sychravém počasí. Tradiční severské jídlo pocházející z ...
Kuřecí řízek s parmezánem
Kuřecí řízek s parmezánem společně s vařenými brambory a míchaným zeleninovým salátem je komfortní oběd, na kterém si poc...
Kapr na roštu
Kapr na roštu voní po česneku a je velmi pikantní. Podáváme ho s dušenou zeleninou nebo s opečenými bramborami....
Kapr podle Petra Voka z Rožmberka
Kapr podle Petra Voka z Rožmberka je velmi jednoduchý recept na přípravu naší oblíbené sladkovodní ryby. Stačí vám jen pá...
Losos vařený v páře
Losos vařený v páře je jemný a lahodný. Jako přílohu podáváme třeba dušenou zeleninu....
Kapr na másle
Kapr na másle zase trochu jinak. Vyzkoušený a moc dobrý recept. Bude chutnat třeba s pečenými brambory....
Pečený losos
Příprava pečeného lososa je velice jednoduchá a rychlá. Můžete si ho vzít sebou do práce ke svačině nebo k obědu. Jako p...
Smažený řízek s parmezánem
Smažený řízek s parmezánem má trochu jinou chuť, než když použijete jen strouhanku. Tuto obalovací směs se sýrem můžete ...
Vídeňský řízek
Vídeňský řízek je z jemného telecího masa. S telecím masem pracujte jemně, při smažení řízky nepropichujte....
Vepřový řízek s bramborami a zeleninovou oblohou
Připomeňme si oblíbenou klasiku. Vepřový řízek s bramborami si můžete dopřát jako sváteční jídlo, nebo prostě, když na ně...