Čerstvá růžová limonáda z cironové a hroznové šťávy je v létě osvěžující a krásně nám zažene žízeň. Podávaná s ledem a přizdobená plátky citronu nebo koktejlovou třešní bude ozdobou letních večírků. (celý recept)
Čerstvá růžová limonáda z cironové a hroznové šťávy je v létě osvěžující a krásně nám zažene žízeň. Podávaná s ledem a přizdobená plátky citronu nebo koktejlovou třešní bude ozdobou letních večírků.
...
Čerstvá růžová limonáda z cironové a hroznové šťávy je v létě osvěžující a krásně nám zažene žízeň. Podávaná s ledem a přizdobená plátky citronu nebo koktejlovou třešní bude ozdobou letních večírků.
Do hrnce nalijeme 2 hrnky vody, nasypeme cukr a přidáme citronovou kůru. Vše přivedeme k varu a pak přikryjeme pokličkou a vaříme asi 5 minut.
Nyní hrnec sundáme z plotny, odstraníme pomerančovou kůru a necháme vychladnout.
Vezmeme velký džbán a smícháme v něm svařenou vodu, citronovou a hroznovou šťávu a zbytek vody. Důkladně promícháme a podáváme vychlazené a s kostkami ledu.