Česnekový chléb je pikantní příloha k masu, nebo klidně k zeleninovému salátu. Také jako pochoutka k pivu či vínu je báječný. (celý recept)
Česnekový chléb je pikantní příloha k masu, nebo klidně k zeleninovému salátu. Také jako pochoutka k pivu či vínu je báječný.
Česnekové stroužky utřeme společně se špetkou soli a olivovým olejem na...
Česnekový chléb je pikantní příloha k masu, nebo klidně k zeleninovému salátu. Také jako pochoutka k pivu či vínu je báječný.
Česnekové stroužky utřeme společně se špetkou soli a olivovým olejem na jemnou pastu. Troubu si předehřejeme na 180 stupňů.
Česnekovou pastu v misce utřeme ještě s máslem a bylinkami a dochutíme pepřem a solí podle chuti.
Bagetu příčně nakrájíme na jednotlivé krajíčky. Po jedné straně je potřeme připravenou pastou, a naskládáme je na plech vymazaný trochou olivového oleje namazanou stranou nahoru.
V předehřáté troubě pečeme plátky bagety
přibližně 15 minut.