Špagety s dýňovou omáčkou a česnekem jsou jemné a zároveň pikantní. Podáváme je horké, posypané strouhaným parmezánem.
Špagety uvaříme podle návodu na obalu, scedíme je a a promícháme se sušeným česnekem a s kořením chilli.
Zvlášť si připravíme dýňovou omáčku. V kastrole prohřejeme na oleji nakrájená sušená rajčata, přidáme šalvěj, česnek a cibuli a vše podusíme do změknutí cibule.
Nyní přidáme skořici, bazalku, kuřecí vývar,rajčatové a dýňové pyré a dusíme dalších 15 minut. Je-li omáčka příliš hustá, přidáme vývar nebo vodu. Po patnácti minutách omáčku nalijeme do mixéru a umixujeme do hladkého krému. Dochutíme ji solí a pepřem.
Nakonec smícháme špagety s omáčkou a posypeme strouhaným sýrem.
Špagety s dýňovou omáčkou a česnekem jsou jemné a zároveň pikantní. Podáváme je horké, posypané strouhaným parmezánem.
Špagety uvaříme podle návodu na obalu, scedíme je a a promícháme se sušeným če...
Recenze a hodnocení receptu Špagety s dýňovou omáčkou a česnekem