Špagety s houbami a slaninou společně s čínským zelím vytvoří lahodnou pochoutku. Trochu netradiční způsob přípravy těstovin, ale věřte, že si ho oblíbíte. (celý recept)
Špagety s houbami a slaninou společně s čínským zelím vytvoří lahodnou pochoutku. Trochu netradiční způsob přípravy těstovin, ale věřte, že si ho oblíbíte.
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, ...
Špagety s houbami a slaninou společně s čínským zelím vytvoří lahodnou pochoutku. Trochu netradiční způsob přípravy těstovin, ale věřte, že si ho oblíbíte.
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, slijeme je a dáme si stranou 1 hrnek vody zbylé po jejich vaření.
Na pánvi smažíme slaninu pokrájenou na menší kousky asi 8 minut do křupava. Pak ji přeneseme na talíř s papírovou utěrkou, abychom ji zbavili přebytečného tuku. Do pánve nasypeme pokrájené houby, trochu je osolíme a opepříme.
Při střední teplotě je dusíme asi 8 minut.
Po této době k nim přidáme pokrájené zelí a ještě 4 minuty za stálého míchání restujeme. Jakmile zelí změkne, přidáme půl hrnku vody z těstovin a smetanový sýr. Mícháme, dokud se sýr nerozpustí, pak do pánve přidáme vařené těstoviny a důkladně vše promícháme. Po 2 minutách pánev odstavíme z plotny.
Hotové porce těstovin posypeme parmezánem, tymiánem a kousky slaniny.