Bezinkový pečený čaj recept

Dana F.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Tento pečený čaj má zajímavou chuť, která vás buď nadchne nebo odradí. Vězte však, že je opravdu zdravý. Plody černého bezu obsahují velké množství vitamínu C a antioxidantů. Také koriandr použitý v tomto receptu je dobrý pro náš organismus - detoxikuje ho a je dobrý na žaludek.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500g černých bezinek
  • 2 lžičky mleté skořice
  • hrst nasekaného čerstvého koriandru
  • 2 lžíce třtinového cukru


Způsob přípravy

Bezinky důkladně omyjeme a zbavíme stopek. Vložíme do vyššího malého pekáčku a jemně rozmačkáme.

Poté posypeme čerstvým, nasekaným koriandrem, skořicí a cukrem.

Vložíme do předem předehřáté trouby na 200°C a pečeme cca 30 minut. Kontrolujeme, čaj se nesmí připálit.

Ještě horký čaj nalijeme do předem připravených vyvařených skleniček a obrátíme dnem vzhůru. Necháme vychladnout a poté uložíme do chladu a temna.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Bezinkový pečený čaj recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Bezinkový pečený čaj.
Nebo hledejte podobné podle části názvu bezinkový pečený čaj .
Hledat podobné recepty na internetu jako Bezinkový pečený čaj

Kde najít informace



×