Recept Bezkonkurenční králík

Detail receptu na jídlo Bezkonkurenční králík. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Bezkonkurenční králík

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Tento „bezkonkurenční králík“ je recept se kterým si poradí každý. Je velmi snadný a výsledná omáčka s masem odpadajícím od kostí je prostě senzační.

Králíka naporcujeme a jednotlivé porce lehce obalíme v mouce. Ve větším kastrole zahřejeme olej a porce králíka na něm zprudka opečeme ze všech stran. Potom do kastrolu přidáme česnek nakrájený na tenké plátky a vše ještě chvíli opékáme za stálého míchání.

Nyní ke králičímu masu přidáme bobkový list, nadrobno nasekaný rozmarýn, špetku chilli koření, pokrájená rajčata a špetku soli. Podlijeme vše vodou a pod pokličkou maso dusíme přibližně hodinu a půl. Podle potřeby můžeme případně ještě podlít vodou.

Když je maso měkké, necháme je odkryté ještě krátce vařit, až omáčka zhoustne. Vyjmeme bobkový list a můžeme podávat třeba s houskovými knedlíky, nebo s čerstvým pečivem.

Tento „bezkonkurenční králík“ je recept se kterým si poradí každý. Je velmi snadný a výsledná omáčka s masem odpadajícím od kostí je prostě senzační. Králíka naporcujeme a jednotlivé porce lehce ob...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 120 min
  • Počet porcí 6

Recenze a hodnocení receptu Bezkonkurenční králík


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Bezkonkurenční králík

Ingredience receptu Bezkonkurenční králík

1 králík
2 stroužky česneku
3 lžíce rostlinného oleje
špetka hladké mouky
špetka chilli koření
1 velký bobkový list
sůl
1 snítka rozmarýnu
5 středních rajčat

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Hlavní chod
Hledat podobné recepty jako Bezkonkurenční králík

Podobné recepty jako Bezkonkurenční králík


×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů