Bezlepkový koláč s ovocem připravíme rychle a snadno se sezónním ovocem které máme po ruce. Mohou to být jahody, maliny, borůvky, třešně, višně, nebo třeba rebarbora. (celý recept)
Bezlepkový koláč s ovocem připravíme rychle a snadno se sezónním ovocem které máme po ruce. Mohou to být jahody, maliny, borůvky, třešně, višně, nebo třeba rebarbora.
Z vanilkového cukru, másla, 50...
Bezlepkový koláč s ovocem připravíme rychle a snadno se sezónním ovocem které máme po ruce. Mohou to být jahody, maliny, borůvky, třešně, višně, nebo třeba rebarbora.
Z vanilkového cukru, másla, 50 g moučkového cukru a 100 g mouky si v misce připravíme drobenku.
Ve velké míse smícháme zbytek mouky, zbytek cukru a prášek do pečiva.
Pak přilijeme mléko, olej, přidáme vejce a důkladně promícháme.
Na máslem vymazaný pekáč těsto vylijeme a poklademe omytým a osušeným ovocem. Koláč posypeme drobenkou a v troubě předehřáté na 170 stupňů pečeme asi půl hodiny.
Vychladlý moučník můžeme ještě pocukrovat moučkovým cukrem.