Biftek s bylinkovým máslem na grilu recept
Biftek s bylinkovým máslem na grilu si připravíte v pěkném počasí třeba na zahradě. Přílohu můžete volit mezi opečenými brambory, dušenou zeleninou, čerstvými zeleninovými saláty nebo si upečte hranolky.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 800 g hovězí svíčkové
- 2 lžíce másla
- čerstvá zelená petrželka
- olivový olej
- sůl
- mletý černý pepř
Způsob přípravy
Gril předehřejeme na 200 stupňů. Z masa ukrojíme 4 silnější plátky a zlehka je naklepeme. Pak každý z obou stran potřeme olejem a okořeníme solí a pepřem.
Plátky položíme na rošt do grilu a grilujeme do měkka. Mezitím utřeme máslo a nadrobno nasekanou zelenou petrželku. Na hotový biftek pak položíme lžíci bylinkového másla a podáváme s vybranou přílohou.