Recept Bramborák

Detail receptu na jídlo Bramborák. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Bramborák

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Bramborák je velmi oblíbená česká chuťovka. Jednoduchý a přitom, tak dobrý. Můžeme ho udělat i plněný, nebo potřít hořčicí apod.

Bramborák je velmi oblíbená česká chuťovka. Jednoduchý a přitom, tak dobrý. Můžeme ho udělat i plněný, nebo potřít hořčicí apod....

Připravíme si vhodnou pánev a kuchyňské papírové utěrky nebo ubrousky.

Zakoupené brambory zbavíme slupky. Opláchneme ve vodě. V mixéru nastrouháme (nebo na ručním struhadle).

Nandáme do větší mísy, osolíme, přidáme koření a bylinky. Dáme utřený česnek a uzeninu. (nemusí být) Vyklepneme vajíčko. Přisypeme mouku a zamícháme.

Na pánev kápneme trochu oleje. Opékáme z jedné i z druhé strany. Nandáme na talíř a papírovou utěrkou zbavíme větší mastnoty. Podáváme a vychutnáváme. Dobrou chuť.

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 35 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Bramborák


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Bramborák

Ingredience receptu Bramborák

černý pepř - mletý
olej
1 ks vajíčko
80 g mouka - hladká
800 g brambory
slanina nebo uzené
sůl
čerstvá nebo sušená:majoránka
2 - 3 stroužky kvalitního česnek

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Večeře
Hledat podobné recepty jako Bramborák

Podobné recepty jako Bramborák


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů