recepty

Bramborový dresink


Bramborový dresink používáme většinou do zeleninových salátů. Hodí se také k různým druhům masových jídel...
(celý recept)

Bramborový dresink používáme většinou do zeleninových salátů. Hodí se také k různým druhům masových jídel. Uvaříme bramboru ve slupce, oloupáme a nastrouháme najemno. Přidáme utřený česnek, bílý jo...
Sdílejte obsah s přáteli
Doba vaření40 minPočet porcí4 porce


Ingredience receptu

  • 1 velký brambor
  • 3 lžíce bílého jogurtu
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžička hořčice
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce octa
  • čerstvá zelená petrželka
  • sůl

Způsob přípravy

Bramborový dresink používáme většinou do zeleninových salátů. Hodí se také k různým druhům masových jídel. Uvaříme bramboru ve slupce, oloupáme a nastrouháme najemno. Přidáme utřený česnek, bílý jogurt, hořčici a ocet. Vše rozšleháme ve šlehači najemno a během šlehání přiléváme pomalu olej. Pak dresink podle chuti osolíme a můžeme přidat petrželovou nať nasekanou nadrobno.


  • Kuchař: Redakce
  • Publikováno:

Kategorie: Dresinky

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Bramborový dresink.
Nebo hledejte podobné podle části názvu bramborový dresink .
Hledat podobné recepty na internetu jako Bramborový dresink

Naši partneři