recepty

Bruschetta


Bruschetta pochází z Itálie. Je to v podstatě opečený chléb s rajčaty, česnekem a bazalkou. Jako předkrm nebo výborná svačina bude bruschetta skvělá...
(celý recept)

Bruschetta pochází z Itálie. Je to v podstatě opečený chléb s rajčaty, česnekem a bazalkou. Jako předkrm nebo výborná svačina bude bruschetta skvělá....
Sdílejte obsah s přáteli
Doba vaření40 minPočet porcí4 porce


Ingredience receptu

  • 4 rajčata
  • 2 stroužky česneku
  • čerstvá zelená bazalka
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • extra panenský olivový olej
  • 1 bageta

Způsob přípravy

Bagetu nakrájíme na plátky, rozložíme je na vymazaný plech a v troubě opečeme do růžova z obou stran.

Česnek utřeme se solí, přidáme k němu na drobné kousky nakrájená rajčata, nasekané bazalkové listy, špetku pepře a soli a vše opatrně promícháme.

Horké bagetové plátky vyndáme z trouby a obložíme je rajčatovou směsí.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Předkrmy

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Bruschetta.
Hledat podobné recepty na internetu jako Bruschetta

Naši partneři