Bruschetta s rajčaty (Bruschetta al Pomodoro) je vynikající, lehký předkrm.
Jako první nakrájíme bílý chléb na plátky a ty opečeme na grilu z obou stran nebo v troubě dozlatova. (celý recept)
Bruschetta s rajčaty (Bruschetta al Pomodoro) je vynikající, lehký předkrm.
Jako první nakrájíme bílý chléb na plátky a ty opečeme na grilu z obou stran nebo v troubě dozlatova.
Rajčata nakrájí...
Bruschetta s rajčaty (Bruschetta al Pomodoro) je vynikající, lehký předkrm.
Jako první nakrájíme bílý chléb na plátky a ty opečeme na grilu z obou stran nebo v troubě dozlatova.
Rajčata nakrájíme na malé kousky a vložíme do mísy. Přidáme česnek spolu s nakrájenou čerstvou bazalkou nebo oreganem.
Směs zalijeme olivovým olejem vše dobře promícháme. Nakonec směs dochutíme drceným pepřem a osolíme.
Z jedné strany potřeme pečivo drceným česnekem a ještě pokapeme olivovým olejem.
Nakonec na plátky chleba klademe směs ochucených rajčat a Bruschettu s rajčaty ihned servírujeme.