Bublanina je rychlý nadýchaný moučník, který všichni známe už od našich babiček. Můžeme použít ovoce jaké máme zrovna na zahrádce, výborná je například z višní. (celý recept)
Bublanina je rychlý nadýchaný moučník, který všichni známe už od našich babiček. Můžeme použít ovoce jaké máme zrovna na zahrádce, výborná je například z višní.
Vejce s cukrem ušleháme do husté p...
Bublanina je rychlý nadýchaný moučník, který všichni známe už od našich babiček. Můžeme použít ovoce jaké máme zrovna na zahrádce, výborná je například z višní.
Vejce s cukrem ušleháme do husté pěny ve šlehači. Postupně přiléváme olej.
Prášek do pečiva smícháme s hladkou moukou a vanilkovým cukrem a pomalu vmícháme do těsta.
Těsto vylijeme na vymazaný pekáč a posypeme ho čerstvým ovocem.
Ve vyhřáté troubě na 180 stupňů pečeme asi půl hodiny.