Sdílet:

Bylinkové máslo recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření10 minPočet porcí10 porcí

Máslo je základ tradiční české kuchyně, a s tímto receptem lze tento mlékárenský výrobek povýšit na další level. Stačí k tomu velmi málo, ale výsledek stojí za to!
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 250 g kvalitního másla
  • hrst čerstvých bylinek - bazalka, oregano, petrželka
  • 2 stroužky česneku
  • sůl


Způsob přípravy

Máslo necháme změknout při pokojové teplotě. Česnek oloupeme a plochou stranou nože je rozdrtíme. Rozdrcený česnek utřeme společně se solí.

Měkké máslo smícháme s utřeným česnekem, nasekanými čerstvými bylinkami a vytvoříme váleček. Hotové máslo zabalíme do potravinové fólie a uložíme ztuhnout do lednice.

Bylinkové máslo chutná skvěle v kombinaci s kváskovým či jiným čerstvým pečivem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Bylinkové máslo recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Bylinkové máslo.
Nebo hledejte podobné podle části názvu bylinkové máslo .
Hledat podobné recepty na internetu jako Bylinkové máslo

Kde najít informace



×