Nabídka
Přidej
recepty

Čevabčiči


Čevabčiči můžeme podávat jen s čerstvým pečivem. Dobré bude i s vařenými bramborami, bramborovou kaší, nebo jen s čerstvým zeleninovým salátem.
(celý recept)

Čevabčiči můžeme podávat jen s čerstvým pečivem. Dobré bude i s vařenými bramborami, bramborovou kaší, nebo jen s čerstvým zeleninovým salátem....

Ingredience receptu

  • 500 g jemně mletého hovězího masa
  • 1 stroužek česneku
  • 1 červená cibule
  • špetka soli
  • špetka mletého černého pepře
  • špetka mleté pikantní papriky
  • olivový olej
  • jemná strouhanka

Způsob přípravy

Maso smícháme s utřeným česnekem, na jemno nakrájenou cibulí, přidáme sůl, papriku a pepř a důkladně vše promícháme. Pokud je směs příliš řídká můžeme přidat trochu jemné strouhanky. Připravenou směs uložíme do ledničky, nejlépe přes noc.

Druhý den z těsta vytvoříme malé šištičky, které ve vyšší vrstvě oleje osmažíme ze všech stran. Kromě zvolené přílohy můžeme ke každé porci ještě přidat hořčici, kyselou okurku nebo tatarskou omáčku.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Hovězí

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Čevabčiči.
Hledat podobné recepty na internetu jako Čevabčiči

Naši partneři