Cheesecake s arašídovým máslem je lahodný nedělní moučník k odpolední kávě. Pochutnáte si. (celý recept)
Cheesecake s arašídovým máslem je lahodný nedělní moučník k odpolední kávě. Pochutnáte si.
Troubu předehřejeme na 160 stupňů. Formu na koláč vyložíme pečícím papírem nebo alobalem.
Ve šlehači ro...
Cheesecake s arašídovým máslem je lahodný nedělní moučník k odpolední kávě. Pochutnáte si.
Troubu předehřejeme na 160 stupňů. Formu na koláč vyložíme pečícím papírem nebo alobalem.
Ve šlehači rozdrtíme sušenky, smícháme je s máslem a uhněteme základní hladké těsto. Rozetřeme ho do připraveného pekáče a trochu přitlačíme na dno.
Ve šlehači nyní smícháme všechny ingredience na náplň a ušleháme ji do hladkého krému.
Ten pak rozetřeme na těsto v pekáči. Pekáč s koláčem vložíme do předehřáté trouby a pečeme 15 až 18 minut.
Po upečení koláč vyndáme z trouby a necháme na studeném místě úplně vychladnout.
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a smícháme ji s máslem. Touto polevou polijeme studený koláč a dáme ho na chvíli ztuhnout do mrazáku.