recepty

Chimichurri - bylinková omáčka na steak


Argentinská bylinková omáčka na steak či grilované maso. Rozpalte gril a připravte si ke šťavnatému masu tento delikátní sos. Příprava je velmi jednoduchá a garantujeme, že pokud tuto omáčku jednou ochutnáte, žádné další grilování se bez ní neobejde...
(celý recept)

Argentinská bylinková omáčka na steak či grilované maso. Rozpalte gril a připravte si ke šťavnatému masu tento delikátní sos. Příprava je velmi jednoduchá a garantujeme, že pokud tuto omáčku jednou oc...

Ingredience receptu

  • 8 g čerstvého oregana
  • 20 g červených feferonek
  • 30 g hladkolisté petržele
  • 20 g česneku
  • 30 ml vinného octa
  • 200 ml olivového oleje
  • 2 g celého černého pepře
  • 5 g soli

Způsob přípravy

Nasekané oregano, feferonky, petržel a prolisovaný česnek spojíte s ostatními surovinami a promíchejte.


  • Kuchař: Adéla S.
  • Publikováno:

Kategorie: Omáčky

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Hledat podobné recepty na internetu jako Chimichurri - bylinková omáčka na steak

Naši partneři