Chimichurri - bylinková omáčka na steak recept

Adéla S.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření15 minPočet porcí1 porce

Argentinská bylinková omáčka na steak či grilované maso. Rozpalte gril a připravte si ke šťavnatému masu tento delikátní sos. Příprava je velmi jednoduchá a garantujeme, že pokud tuto omáčku jednou ochutnáte, žádné další grilování se bez ní neobejde.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 8 g čerstvého oregana
  • 20 g červených feferonek
  • 30 g hladkolisté petržele
  • 20 g česneku
  • 30 ml vinného octa
  • 200 ml olivového oleje
  • 2 g celého černého pepře
  • 5 g soli


Způsob přípravy

Nasekané oregano, feferonky, petržel a prolisovaný česnek spojíte s ostatními surovinami a promíchejte.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Chimichurri - bylinková omáčka na steak recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Hledat podobné recepty na internetu jako Chimichurri - bylinková omáčka na steak

Kde najít informace



×