Chlebová nádivka se hodí jako příloha ke všem pečeným masům. Má skvělou chuť bylinek a pečeného chleba, je křupavá i vláčná. (celý recept)
Chlebová nádivka se hodí jako příloha ke všem pečeným masům. Má skvělou chuť bylinek a pečeného chleba, je křupavá i vláčná. Rozhodně ji zkuste.
Na vysoké pánvi zahřejeme máslo, přidáme nakrájená j...
Chlebová nádivka se hodí jako příloha ke všem pečeným masům. Má skvělou chuť bylinek a pečeného chleba, je křupavá i vláčná. Rozhodně ji zkuste.
Na vysoké pánvi zahřejeme máslo, přidáme nakrájená jablka, celer a cibuli. Restujeme, až cibulka zesklovatí. Pak přidáme majoránku, šalvěj, tymián, osolíme a opepříme.
Nakonec přidáme nasekanou zelenou petrželku a osmažené chlebové kostky.
Vše důkladně zamícháme, zalijeme zeleninovým vývarem a znovu promícháme. Přikryjeme pokličkou a zvolna dusíme asi 1 hodinu. Pak odkryté vaříme ještě asi 2 hodiny, až se voda odpaří. Během vaření po hodině vždy znovu promícháme.