Cizrna se sušenými rajčátky (špenátem) recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí5 porcí

Cizrna je velmi zdravá a lze ji připravit různě. Představím vám několik variant. Zamilujete si ji.
Podáváme ji samostatně jako salát, nebo přílohu k masu.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • cizrna
  • sušená rajčátka
  • špenát - listy
  • voda
  • sůl
  • čerstvá rajčátka
  • černý pepř - mletý
  • olej - slunečnicový
  • paprika - červená


Způsob přípravy

Večer si cizrnu namočíme do hrnce s vodou. Párkrát (do druhého dne) vodu vyměníme. Druhý den vodu slijeme a dáme cizrnu vařit, již s čerstvou vodou.

Mezi tím, si na pánvi s trochou oleje, osmahneme česnek, pokrájená čerstvá rajčátka a červené papriky. Chviličku povaříme a odstavíme. Uvařenou cizrnu si osolíme, okořeníme (můžeme použít i jiné koření) a smícháme s rajčátky a paprikou. Další možností je na oleji osmahnout česnek se špenátovými listy, až se zatahnou. Opět smíchat s hotovou cizrnou a okořenit.

Poslední a mou nejoblíbenější, je smíchat uvařenou cizrnu s pokrájenými sušenými rajčátky. Paráda.

Servíruje např. s pečenými kuřecími stehny. Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Cizrna se sušenými rajčátky (špenátem) recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu cizrna sušenými rajčátky (špenátem) .
Hledat podobné recepty na internetu jako Cizrna se sušenými rajčátky (špenátem)

Kde najít informace



×