Cizrna neboli římský hrách je velmi chutná luštěnina bohatá na bílkoviny a vlákninu. Obsahuje také nemalé množství železa, a proto je vhodná pro všechny, kdo trpí chudokrevností. Je velmi oblíbenou surovinou všech, kdo se zdravě stravují. (celý recept)
Cizrna neboli římský hrách je velmi chutná luštěnina bohatá na bílkoviny a vlákninu. Obsahuje také nemalé množství železa, a proto je vhodná pro všechny, kdo trpí chudokrevností. Je velmi oblíbenou su...
Rajčata a okurku omyjeme, nakrájíme na kostičky a dáme do mísy.
Cizrnu přecedíme přes sítko, opláchneme studenou vodou a přisypeme do mísy k zelenině.
Petržel nasekáme, sýr nakrájíme nadrobno a obojí přimícháme k ostatním ingrediencím.
Citron vymačkáme do misky, přidáme med, balzamikový ocet, olej a vytvoříme zálivku, kterou nalijeme na salát. Ten osolíme, opepříme a vše důkladně promícháme.