Čokoládová omáčka recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí2 porce

Čokoládová omáčka je určená k polévání ovocných nebo zmrzlinových pohárů. Také jí můžeme ozdobit různé dezerty či dorty.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 100 g hořké čokolády
  • 4 lžičky kakaa
  • 3 lžičky medu
  • 8 lžic vody


Způsob přípravy

Čokoládu rozlámeme a rozpustíme ve vodní lázni. Pak přidáme med a dobře promícháme aby se s čokoládou spojil.

Kakao rozšleháme ve vodě, přidáme k čokoládě a znovu promícháme. Za stálého míchání omáčku ještě krátce povaříme (asi 1 minutu).

Polevu můžeme použít teplou i studenou, podle potřeby.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Čokoládová omáčka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Čokoládová omáčka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu Čokoládová omáčka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Čokoládová omáčka

Kde najít informace



×