Recept Créme brulée

Detail receptu na jídlo Créme brulée. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Créme brulée

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

1

Pojďme ochutnat ten úžasný Créme brulée. Zvládnete si ho připravit i doma.

Pojďme ochutnat ten úžasný Créme brulée. Zvládnete si ho připravit i doma....

Na prkénku si rozřízneme vanilkový lusk. Vložíme ho do hrnce. Nalijeme smetanu. Povaříme. Necháme vystydnout.

Zapneme si troubu na 100°C. Připravíme si nízké mističky vhodné do trouby. Do mísy si nasypeme cukr a vyklepneme žloutky. Zlehka třeme. Přilijeme smetanu, již bez lusku.

Přelijeme do nízkých mističek a dáme na zhruba šedesát minut do trouby. Hotový krém musí být jemný. Pudinková konzistence.

Až krém vystydne, tak ho z vrchu pocukrujeme. Vložíme do trouby pod gril a vytvoříme na povrchu karamel. (nebo použijeme karamelizér)

Úžasný, lahodný a neodolatelný Créme brulée bude chutnat určitě všem.

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 90 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Créme brulée


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Créme brulée

Ingredience receptu Créme brulée

cukr - např. třtinový
1 ks pěkný lusk - vanilkový
0,6 l smetana
6 ks vaječný žloutek
0,15 kg cukr - krupice

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Moučníky
Hledat podobné recepty jako Créme brulée

Podobné recepty jako Créme brulée


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů