recepty

Ďábelské roštěnky


Ďábelské roštěnky jsou především pro milovníky pikantních a kořeněných jídel. Jako přílohu můžete dát dušenou rýži, nebo hranolky pečené v troubě...
(celý recept)

Ďábelské roštěnky jsou především pro milovníky pikantních a kořeněných jídel. Jako přílohu můžete dát dušenou rýži, nebo hranolky pečené v troubě....

Ingredience receptu

  • 4 hovězí roštěnky
  • 180 ml suchého červeného vína
  • 2 lžíce hořčice
  • 1 střední červená cibule
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • olivový olej
  • sůl
  • špetka chilli koření
  • masový vývar

Způsob přípravy

Očištěné maso naklepeme a nakrájíme na menší kousky. Na rozpáleném oleji je pak zprudka opečeme. Pak přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a vše osolíme.

Jakmile cibule zesklovatí, zalijeme maso zálivkou, kterou jsme připravili smícháním vína, hořčice, protlaku a chilli koření.

Maso podlijeme podle potřeby vývarem a dusíme doměkka. Fotografie: Facebook.com


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Hovězí

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Ďábelské roštěnky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu Ďábelské roštěnky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Ďábelské roštěnky

Naši partneři