Recept Domácí kečup

Detail receptu na jídlo Domácí kečup. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Domácí kečup

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

13

Pokud máte hodně rajčat, a nevíte co s nimi dělat, zkuste domácí kečup. Konzistence je stejná jako ten kupovaný, ale chutná mnohem lépe. Do hrnce dáme napůl rozkrojená a omytá rajčata, jablka a na větší kousky nakrájenou cibuli. K tomu přidáme ocet, cukr a koření. Dáme vařit a za občasného míchání vaříme dokud nám to nezhoustne asi tak 1 hodinu. Potom použijte ruční mixér a rozmixujte. Pak prolijte skrz síto a slejte do sklenic. Sterilizujte asi tak 20minut a máte hotovo.

Pokud máte hodně rajčat, a nevíte co s nimi dělat, zkuste domácí kečup. Konzistence je stejná jako ten kupovaný, ale chutná mnohem lépe. Do hrnce dáme napůl rozkrojená a omytá rajčata, jablka a na vět...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 40 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Domácí kečup


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Domácí kečup

Ingredience receptu Domácí kečup

2 kg zralých rajčat
25 dkg cibule
25 dkg jablko
1 špetka mletá skořice
15 dkg cukru
1 lžička mleté sladké papriky
2 ks bobkový list
5 kuliček celé nové koření
150 ml vody
150 ml 8% ocet
1 lžička soli
3 ks hřebíčku
10 kuliček celého černého pepře

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Přílohy
Hledat podobné recepty jako Domácí kečup

Podobné recepty jako Domácí kečup


×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů