Pokud máte hodně rajčat, a nevíte co s nimi dělat, zkuste domácí kečup. Konzistence je stejná jako ten kupovaný, ale chutná mnohem lépe. (celý recept)
Pokud máte hodně rajčat, a nevíte co s nimi dělat, zkuste domácí kečup. Konzistence je stejná jako ten kupovaný, ale chutná mnohem lépe. Do hrnce dáme napůl rozkrojená a omytá rajčata, jablka a na vět...
Pokud máte hodně rajčat, a nevíte co s nimi dělat, zkuste domácí kečup. Konzistence je stejná jako ten kupovaný, ale chutná mnohem lépe. Do hrnce dáme napůl rozkrojená a omytá rajčata, jablka a na větší kousky nakrájenou cibuli. K tomu přidáme ocet, cukr a koření.
Dáme vařit a za občasného míchání vaříme dokud nám to nezhoustne asi tak 1 hodinu. Potom použijte ruční mixér a rozmixujte. Pak prolijte skrz síto a slejte do sklenic. Sterilizujte asi tak 20minut a máte hotovo.