Domácí nanuk z javorového sirupu recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření15 minPočet porcí10 porcí

Domácí nanuk z javorového sirupu je osvěžující a lahodný. Důležité zde je, dodržet množství alkoholu, protože jeho zvýšení by zabránilo správnému zmrazování.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 28 g bourbonu
  • 6 kapek hořkého piva
  • 1/3 až 1/2 hrnku javorového sirupu
  • 2 1/2 hrnku vymačkané grapefruitové šťávy


Způsob přípravy

Domácí nanuk z javorového sirupu je osvěžující a lahodný. Důležité zde je, dodržet množství alkoholu, protože jeho zvýšení by zabránilo správnému zmrazování. V misce nejprve smícháme všechny uvedené ingredience.

Hotovou směs nalijeme do 10 formiček a ty pak vložíme do mrazáku. Po hodině do každé formy zapíchneme dřevěnou tyčinku a dále mrazíme několik dalších hodin do úplného ztuhnutí.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Domácí nanuk z javorového sirupu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu domácí nanuk javorového sirupu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Domácí nanuk z javorového sirupu

Kde najít informace



×