Domácí noky podáváme nejčastěji jako přílohu k masovým omáčkám. Můžeme je ale servírovat i jako samostatný pokrm. (celý recept)
Domácí noky podáváme nejčastěji jako přílohu k masovým omáčkám. Můžeme je ale servírovat i jako samostatný pokrm.
Do mísy nasypeme mouku, přidáme vejce, osolíme a dolijeme vodou tak, aby vzniklo po...
Domácí noky podáváme nejčastěji jako přílohu k masovým omáčkám. Můžeme je ale servírovat i jako samostatný pokrm.
Do mísy nasypeme mouku, přidáme vejce, osolíme a dolijeme vodou tak, aby vzniklo polotuhé těsto.
Důkladně promícháme a necháme chvíli odstát.
Do vroucí osolené vody vykrajujeme lžící nočky a povaříme dokud nevyplavou na povrch. Pak je scedíme, promastíme máslem a vmícháme nastrouhanou nivu.