Recept Domácí kečup

Detail receptu na jídlo Domácí kečup. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Domácí kečup

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Komu by neudělal radost domácí kečup z vlastních rajčat?
Do hrnce si vložíme koření (kromě papriky) a ocet. Pár minut vaříme. Odstavíme.


Komu by neudělal radost domácí kečup z vlastních rajčat? Do hrnce si vložíme koření (kromě papriky) a ocet. Pár minut vaříme. Odstavíme. ...

Rajská jablíčka si opláchneme a na prkénku rozkrájíme. Vaříme. V mixéru rozmixujeme a přes síto procedíme opět do hrnce. Povaříme do zhoustnutí.

Po necelých dvou hodinách, octový nálev zbavíme koření. Smícháme s rajčatovým pyré a přisypeme papriku. Osladíme a přisolíme. Zlehka povaříme.

Naběračkou nandáme do teplých lahví. Zavíčkujeme. Vložíme do zavařovacího hrnce. Doplníme vodu.

Zahřejeme na 85°C. A můžeme začít sterilizovat . Doba po kterou budeme sterilovat je asi dvacet minut. Opatrně kleštěmi vyndáme a necháme vychladnout

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 20 min
  • Počet porcí 12

Recenze a hodnocení receptu Domácí kečup


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Domácí kečup

Ingredience receptu Domácí kečup

30 g sůl
estragon
300 dkg pěkných rajských jablíček
100 ks nové koření
10 dkg cukr – krupice
pepř – celý
2 dl ocet
1 kávová lžička paprika mletá – pálivá

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Zeleninové
Hledat podobné recepty jako Domácí kečup

Podobné recepty jako Domácí kečup


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů