Domácí kečup bez vaření recept

Dana F.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření10 minPočet porcí1 porce

Používáte často kečup jako přílohu? Zkuste si vyrobit doma svůj vlastní. Díky tomuto receptu můžete zkusit domácí kečup, který nebude přeslazený a plný konzervantů, jako většina běžně dostupných kečupů v obchodech. V receptu je použit protlak, takže výsledný domácí kečup zvládnete vyrobit celkem rychle a bez vaření.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 90 g rajského protlaku,
  • 3 datle,
  • 50 ml vody,
  • 1 lžíce jablečného octa,
  • 0,5 lžičky soli,
  • špetka mleté papriky


Způsob přípravy

Připravte si mísu, do které vložíte všechny přísady. Promíchejte a nechte 20 minut odstát.

Směs rozmixujte tyčovým mixérem. Přelijte do sklenice s víkem a skladujte v lednici.

Tento kečup je bez konzervačních látek, proto jej k pokrmům připravujte nejlépe vždy čerství. V lednici neskladujte déle než jeden týden.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Domácí kečup bez vaření recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Domácí kečup bez vaření.
Nebo hledejte podobné podle části názvu domácí kečup bez vaření .
Hledat podobné recepty na internetu jako Domácí kečup bez vaření

Kde najít informace



×