Sdílet:

Domácí kremrole recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí8 porcí

Jednoduchý a rychle připravený moučník jsou domácí kremrole. Kromě uvedené náplně můžeme upečené kremrole naplnit třeba kousky čerstvého ovoce (jahody, maliny, meruňky apod.) a ušlehanou smetanou.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 balení listového těsta
  • 45 g cukru krupice
  • 7 bílků
  • 1 lžička citronové šťávy
  • rostlinný olej
  • moučkový cukr na zdobení


Způsob přípravy

Listové těsto rozválíme mezi dvěma pečícími papíry. Nakrájíme z něho pruhy široké asi 5 cm. Troubu mezitím předehřejeme na 180 stupňů.

Na kovové trubičky potřené olejem navineme proužky těsta. Naskládáme je na vymazaný plech a v předehřáté troubě pečeme 8 až 10 minut. Upečené kremrole pak z trubiček stáhneme a necháme vychladnout.

V páře vyšleháme bílky do tuha a postupně pomalu přidáváme cukr. Do hotové náplně nakonec přidáme trochu citronové šťávy.

Vychladlé kremrole naplníme a posypeme moučkovým cukrem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Domácí kremrole recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Domácí kremrole.
Nebo hledejte podobné podle části názvu domácí kremrole .
Hledat podobné recepty na internetu jako Domácí kremrole

Kde najít informace



×