Drobenka na borůvkový koláč recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření5 minPočet porcí8 porcí

Drobenka na borůvkový koláč, nebo vlastně na koláč z jakéhokoliv ovoce, by měla být drobivá a nepříliš mastná. Pokud dodržíte tento poměr mouky, másla a cukru, určitě se taková povede.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 100 g mouky (hrubá nebo polohrubá)
  • 50 g tuhého másla
  • 50 g cukru krupice


Způsob přípravy

Všechny suroviny v misce rukama spojíme a zároveň "rozdrobíme" a připravený koláč hotovou drobivou směsí posypeme.

Po upečení bude povrch koláče pěkně zlatavý a sladce křupavý.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Drobenka na borůvkový koláč recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Drobenka na borůvkový koláč.
Nebo hledejte podobné podle části názvu drobenka borůvkový koláč .
Hledat podobné recepty na internetu jako Drobenka na borůvkový koláč

Kde najít informace



×