recepty

Drobenka na borůvkový koláč


Drobenka na borůvkový koláč, nebo vlastně na koláč z jakéhokoliv ovoce, by měla být drobivá a nepříliš mastná. Pokud dodržíte tento poměr mouky, másla a cukru, určitě se taková povede...
(celý recept)

Drobenka na borůvkový koláč, nebo vlastně na koláč z jakéhokoliv ovoce, by měla být drobivá a nepříliš mastná. Pokud dodržíte tento poměr mouky, másla a cukru, určitě se taková povede....
Sdílejte obsah s přáteli
Doba vaření5 minPočet porcí8 porcí


Ingredience receptu

  • 100 g mouky (hrubá nebo polohrubá)
  • 50 g tuhého másla
  • 50 g cukru krupice

Způsob přípravy

Všechny suroviny v misce rukama spojíme a zároveň "rozdrobíme" a připravený koláč hotovou drobivou směsí posypeme. Po upečení bude povrch koláče pěkně zlatavý a sladce křupavý.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Moučníky

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Drobenka na borůvkový koláč.
Nebo hledejte podobné podle části názvu drobenka borůvkový koláč .
Hledat podobné recepty na internetu jako Drobenka na borůvkový koláč

Naši partneři