Recept Drobenka na borůvkový koláč

Detail receptu na jídlo Drobenka na borůvkový koláč. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Drobenka na borůvkový koláč

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Drobenka na borůvkový koláč, nebo vlastně na koláč z jakéhokoliv ovoce, by měla být drobivá a nepříliš mastná. Pokud dodržíte tento poměr mouky, másla a cukru, určitě se taková povede.

Drobenka na borůvkový koláč, nebo vlastně na koláč z jakéhokoliv ovoce, by měla být drobivá a nepříliš mastná. Pokud dodržíte tento poměr mouky, másla a cukru, určitě se taková povede....

Všechny suroviny v misce rukama spojíme a zároveň "rozdrobíme" a připravený koláč hotovou drobivou směsí posypeme. Po upečení bude povrch koláče pěkně zlatavý a sladce křupavý.

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 5 min
  • Počet porcí 8

Recenze a hodnocení receptu Drobenka na borůvkový koláč


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Drobenka na borůvkový koláč

Ingredience receptu Drobenka na borůvkový koláč

100 g mouky (hrubá nebo polohrubá)
50 g tuhého másla
50 g cukru krupice

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Moučníky
Hledat podobné recepty jako Drobenka na borůvkový koláč

Podobné recepty jako Drobenka na borůvkový koláč


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů