Dýňový bramborák správně ochucený podle vaší chuti, bude výbornou večeří. Můžeme k němu podávat různé saláty z čerstvé zeleniny, nebo naloženou zeleninu a hořčici. (celý recept)
Dýňový bramborák správně ochucený podle vaší chuti, bude výbornou večeří. Můžeme k němu podávat různé saláty z čerstvé zeleniny, nebo naloženou zeleninu a hořčici. Každý podle toho, čemu dává přednost...
Dýňový bramborák správně ochucený podle vaší chuti, bude výbornou večeří. Můžeme k němu podávat různé saláty z čerstvé zeleniny, nebo naloženou zeleninu a hořčici. Každý podle toho, čemu dává přednost.
Omytou dýni zbavíme měkkého středu a nastrouháme ji na hrubém struhadle.
V míse ji smícháme s nastrouhanými brambory, přidáme vejce, utřený česnek, pepř, rozdrcenou majoránku, podle chuti osolíme a zahustíme moukou.
Na pánvi potřené rostlinným olejem smažíme malé placičky po obou stranách dozlatova.