Fazole nakyselo na smetaně recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Fazole nakyselo na smetaně můžeme podávat s houskovým knedlíkem. Někdo je ale má raději s vařenými bramborami a natvrdo uvařeným vejcem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 400 ml smetany
  • 500 ml vody
  • 250 g zelených fazolek
  • 2 lžíce másla
  • mořská sůl
  • ocet
  • cukr
  • hladká mouka


Způsob přípravy

Do hrnce nasypeme fazolky, zalijeme je vodou a vaříme 25 až 45 minut. Když jsou měkké, přidáme k nim smetanu, ve které jsme rozšlehali asi 2 lžíce hladké mouky.

Krátce povaříme, a když omáčka zhoustne, podle chuti ji osolíme, přidáme máslo, cukr a ocet, a promícháme, aby se máslo rozpustilo. Měla by mít sladkou, lehce nakyslou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Fazole nakyselo na smetaně recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Fazole nakyselo na smetaně.
Nebo hledejte podobné podle části názvu fazole nakyselo smetaně .
Hledat podobné recepty na internetu jako Fazole nakyselo na smetaně

Kde najít informace



×